Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یارانه افرادی که در سامانه ملی اسکان ثبت نام نکنند قطع خواهد شد .
به گزارش خبرگزاری آریا : تمام مردم باید محل سکونت خود را در سامانه مشخص شده که دولت معین کرده است ثبت کنند . در صورت عدم ثبت نام سرپرستان خانوار از انجام کارهای بانکی منع می شوند . حتی ممکن است یارانه این افراد نیز قطع شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نحوه ثبت نام را می خوانید . 
چگونه ملک خود را در سامانه ملی اسکان ثبت کنیم ؟ ثبت اطلاعات ملکی در سامانه ملی اسکان و املاک کشور برای تمام متقاضیان و سرپرستان خانوار از امروز امکان‌پذیر شد. 19 خرداد ماه 1400، آخرین مهلت ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان است.
دیروز 9 اردیبهشت ماه، فرصت ثبت‌نام در سامانه ملی املاک و اسکان کشور بر اساس کد ملی پایان یافت و از امروز 10 اردیبهشت، تمام متقاضیان و سرپرستان خانوار می‌توانند بدون در نظر گرفتن آخرین رقم کد ملی خود برای درج اطلاعات مذکور به سامانه ملی اسکان و املاک کشور amlak.mrud.ir مراجعه کنند.
برای ورود به سامانه ملی املاک و اسکان کشور لازم است با یک شماره همراه که مالکیت آن برای کدملی شما ثبت شده باشد وارد سامانه شوید.
بر اساس تکلیف مقرر در اصلاحیه ماده 54 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب دی‌ماه 1399، “کلیه سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر و تمامی مالکین واحدهای مسکونی مکلف هستند تا اطلاعات محل سکونت (اقامتگاه) و املاک تحت‌مالکیت خود (با مالکیت‌های رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و روستایی) را ظرف مدت 2 ماه از تاریخ 10 فروردین 1400 در سامانه املاک و اسکان درج کنند. جهت مشاهده متن کامل قانون اینجا را کلیک کنید.
مالیات به چه خانه‌هایی تعلق می‌گیرد بر اساس اصلاحیه ماده 54 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم (قانون مالیات بر خانه‌های خالی)، هر واحد مسکونی واقع در کلیه شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوع تبصره (7) ماده (169مکرر) این قانون، در هر سال مالیاتی در مجموع بیش از 120 روز ساکن یا کاربر نداشته باشد به عنوان خانه خالی شناسایی شده و به ازای هر ماه بیش از زمان مذکور، بدون لحاظ معافیت های تبصره (11) ماده (53) این قانون، ماهانه مشمول مالیاتی بر مبنای مالیات بر درآمد اجاره به شرح ضرایب زیر می شود:
سال اول- معادل شش برابر مالیات متعلقه
سال دوم- معادل 12 برابر مالیات متعلقه
سال سوم به بعد- معادل هجده برابر مالیات متعلقه
همچنین بر اساس توضیحات مسئولان وزارت راه و شهرسازی در این خصوص، اخذ مالیات از خانه‌های خالی برای شهرهای بالای 100 هزار نفر جمعیت است، بدین معنی خانه‌های خالی در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت و روستاها اگر خانه خالی از سکنه باشند مشمول مالیات نیست.
هر خانوار بر اساس قانون می‌تواند یک اقامتگاه دائمی در شهر محل سکونت و یک اقامتگاه فرعی در شهری غیر از محل سکونت داشته باشد که مشمول مالیات نیست، مازاد بر آن اگر هر واحدی داشته باشد مشمول مالیات خواهد شد و اگر واحدهای بیشتری داشته باشند اما خالی نباشند مشمول مالیات نخواهد شد.
کسانی که در سامانه ثبت‌نام می‌کنند کد یکتایی مبنی بر آدرس الکترونیک خانوار از سامانه دریافت می‌کنند و همه خدمات دولتی که زین پس دریافت خواهند کرد مبتنی بر این کد یکتایی صادره است.
هر خانواری که نسبت به درج اطلاعات نادرست اقدام کند یا اطلاعات خود را در سامانه درج نکند، علاوه بر آنکه کد یکتا را دریافت نمی‌کند از خدمات دولتی نمی‌تواند استفاده کند، بر این اساس این خانوارها مشمول دو برابر جرایم مالیاتی خواهند شد.
در قانون برای شخصیت‌های حقوقی اعم از شرکت‌ها و سایر شخصیت‌های حقوقی که دارای واحدهای مسکونی هستند جرایم مالیاتی دو برابر اشخاص حقیقی لحاظ شده است.
قطع شدن کمک‌های یارانه‌ای و معیشتی طبق ماده 7 از تبصره 8 ماده 54 مکرر قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، پس از پایان مهلت خوداظهاری، دستگاه‌های اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک، خدمات ناشی از اعمال سیاست‌های حمایتی، یارانه‌ای و کمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب آب، برق، تلفن و گاز طبیعی، ارسال اسناد و مدارک مانند گواهینامه رانندگی، گذرنامه، مدارک خودرو، اخطاریه، ابلاغیه، ثبت‌نام مدارس در منطقه محل اقامت، استحقاق دریافت خوابگاه دانشجویی و امثال آن را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی آنان در سامانه املاک و اسکان کشور ارایه کنند.
همچنین حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این تبصره، کلیه ارایه‌دهندگان خدمات عمومی از قبیل آب و فاضلاب، برق، گاز و تلفن مکلفند قبوض مصرفی را بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه املاک و اسکان کشور، مطابق با کد پستی یا نشانی یکتا و به نام مالک یا بهره بردار صادر کنند.
وزارت نیرو مکلف است تعرفه برق شمارشگر (کنتور) هایی که ساکنان آنها در سامانه املاک و اسکان کشور، خوداظهاری نکرده‌اند را با بالاترین پلکان قیمتی محاسبه کند.
کلیه دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان مکلفند محل اقامت اشخاص حقیقی را با روشی که توسط کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیکی مرکز ملی فضای مجازی با استفاده از پایگاه اطلاعات مکان اقامت اشخاص حقیقی سازمان ثبت احوال کشور و سامانه املاک و اسکان کشور تعیین می‌شود، استعلام نمایند و اخذ هرگونه اطلاعات مشابه از اشخاص، تخلف محسوب و متخلف به مراجع انتظامی مربوطه معرفی می‌شود. تبادل اطلاعات موضوع این ماده بین دستگاه‌های اجرایی، رایگان می‌باشد.
ثبت اطلاعات اشخاص به‌عنوان مالک در سامانه املاک و اسکان کشور، حق مالکیت برای اشخاص ایجاد نمی‌کند و مبنای مالکیت جهت استفاده در دستگاه‌های اجرائی یا محاکم قضائی نیست.
مرجع رسیدگی به اعتراض مالک واحد مسکونی نسبت به خالی بودن آن یا عدم امکان انتقال به دلیل رأی قضائی از جمله انحصار وراثت، هیأت حل اختلاف موضوع ماده (244) این قانون است. در این موارد، نماینده وزارت راه و شهرسازی مکلف است مستندات سامانه املاک و اسکان کشور را در جلسه هیأت حل اختلاف مالیاتی ارائه کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه املاک و اسکان کشور سامانه ملی اسکان سرپرستان خانوار سامانه ملی مشمول مالیات قانون مالیات محل سکونت ثبت نام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی زنگنه گفت: از ۱۰ سال پیش در سازمان اوقاف کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده و طی ۱۰ سال تنها ۵۰۰۰ رقبه در استان متصل شده بود اما از ابتدای امسال با کار فشرده ۲۵۰۰ رقبه نیز متصل شد و تعداد رقبات به ۷۵۰۰ مورد رسید.

رئیس اداره نقشه و جی ای اس اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: به همت اداره بهره وری اقتصادی اوقاف اطلاعات نقشه‌های پایه‌ای که قبلاً از اداره ثبت گرفته شده و آماده بود پس از ثبت در سامانه جی ای اس سازمان اوقاف در پنجره واحد زمین هم بارگزاری می‌شود و در آنجا هم قابل استفاده است و در همپوشانی نقشه‌ها بکار می‌آید، که در نوع خود کار بزرگ و ارزشمندی است.

زنگنه افزود: تسهیل در این کار نتیجه انجام تفاهم با پست و ثبت اسناد و املاک بود که کار بسیار مهمی بود و باعث شد که هزینه‌های انجام این کار برای اوقاف به مراتب کمتر از واگذاری به بخش خصوصی شده و سرعت و کیفیت انجام کار نیز به مراتب بهتر شود

وی ادامه داد: جی آی اس به معنای سامانه اطلاعات تصویری_جغرافیایی است و انجام آن حد و حدود موقوفات را مشخص می‌کند و مشخصات املاک و اراضی وقفی را از حالت کلی و توصیفی خارج کرده و عینیت می‌دهد و تنها در صورت شناخت کامل و داشتن مشخصات بروز و فنی مورد نیاز است که می‌توان موقوفات را به درستی مدیریت کرد و در هنگام نیاز به شناسایی یا سرمایه گذاری و ساخت و ساز، از آن بسیار بهره برد

رئیس اداره نقشه و جی ای اس اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: یک کار تمام مهندسی است و به همت اداره بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه در حال انجام است و یکی از امتیازات اینکار این است که رقبات جدید برای موقوفات شناسایی می‌شود.

زنگنه افزود: در سازمان اوقاف نیروی متخصص جی ای اس نداریم در حالی که این سامانه برای مدیریت صحیح و هوشمند موقوفات و رقبات و مدیریت املاک وقفی است و در واقع تکمیل کار اخذ سند رسمی است.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: در کل کشور یک میلیون پانصد هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی ای اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده و امید است کار ثبت اطلاعات هشتاد درصد رقبات وقفی کل کشور در یکسال آینده انجام شود و اداره پست و ثبت اسناد هم همکاری خوبی در اجرای این طرح با ما دارند. انجام جی ای اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است امکانپذیر می‌شود

کد خبر 6100060

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر کار برای یارانه‌بگیران/ تعداد یارانه‌بگیران تغییر خواهد کرد؟
  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • ۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • هراس طلافروشان از افشای اطلاعات
  • چرا طلافروشها از اعلام دقیق دارایی های خود نگرانند؟
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن