Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای اجرای قانون و مقررات اسناد ملی، اسناد ارزشمند وزارت اموراقتصادی و دارایی به مخازن آرشیوی ساختمان اسناد ملی ایران منتقل شد. بخشی از این مجموعه نفيس، شامل تصاوير وزرای ماليه و دارايی از سال ۱۲۸۶ تا ۱۳۴۲ است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «ابراهیم بابائی»، رئیس اداره ارزشیابی و نظارت بر اسناد دستگاه‌ها با اعلام این خبر گفت: در اجرای قانون و مقررات اسناد ملی و در راستای اجرای برنامه و سیاست‌های این سازمان در حوزه اسناد ملی ایران پس از بازدید، بررسی، ارزشیابی و تعیین تکلیف سوابق راکد وزارت امور اقتصادی و دارايی، این اسناد شناسایی، تفکیک و به مخازن آرشیوی ساختمان اسناد ملی ایران منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برابر قانون و مقررات و مجوزهای عمومی و اختصاصی مصوب شورای اسناد ملی از سوی کارشناسان اداره ارزشیابی اسناد و کارشناسان اسناد وزارت دارایی، مجموعه‌ای از اسناد ارزشمند و آرشيوی در قالب سه هزار و 545 کارتن ویژه سازمانی اسناد طی دو مرحله به مخازن آرشیوی ساختمان اسناد ملی ایران منتقل شده است.

بابائی تصریح کرد: اين مجموعه نفيس، مجموعه‌ای از اسناد پرسنلی وزرا، رجل سياسی و اقتصادی، مديران‌کل و مسئولان رده بالای دوران پهلوی مربوط به دوره زمانی 1320 تا 1357 و مجموعه‌ای از تصاوير، نقشه، مکاتبات و قراردادهای خارجی دولت ايران با ديگر کشورها و شرکت‌های خارجی از قبیل نقشه قرارداد دارسی، قراردادهای شرکت نفت، خريد غله، نقشه جغرافيايی توليدات کشاورزی در مناطق مختلف کشور، مکاتبات دفتر وزارت دارائی و امور اقتصادی از سال 1354 تا 1369 و مجموعه‌ای از تصاوير وزرای ماليه و دارايی از سال 1286 تا 1342 را در بر می‌گیرد.

وی افزود: بررسی و ارزشیابی سوابق راکد از نیمه دوم سال 1398 شروع شد؛ اما به دلیل شیوع ویروس کرونا (کووید 19) تعطیل و مجدداً از ابتدای سال 1399 با وجود مشکلات؛ با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، به‌طور متناوب به مدت 90 روز کاری در محل بایگانی پرونده‌های مذکور در وزارت دارایی انجام شد.

رئیس اداره ارزشیابی و نظارت بر اسناد دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: همچنین در نتیجه تعیین تکلیف سوابق راکد مزبور حدود یک میلیون و سیصدهزار برگ از سوابق مذکور براساس مجوزهای عمومی و اختصاصی مصوب شورای اسناد ملی امحایی تشخیص داده شد و برابر ترتیبات قانونی از چرخه اداری خارج و حدود 500 مترمربع فضای بایگانی و اداری وزارتخانه مذکور آزاد و ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، برای بهره‌برداری مجدد، در اختيار دفتر وزارتی آن وزارتخانه قرار گرفت.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: ساختمان اسناد ملی ایران وزارت اموراقتصادی و دارایی انتقال اسناد مجموعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • آغاز به کار میز خدمت وزارت اقتصاد در سفر استانی رئیس جمهور به قم
  • ناصر میرواحدی درگذشت + سوابق
  • بخشی از دانشگاه آمستردام به تصرف دانشجویان حامی فلسطین درآمد
  • نمایندگان آمریکا افشاگری‌های «تهران‌تایمز» را تأیید کردند
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • رهبر انقلاب: امسال حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت را به همه دنیای اسلام منتقل کنند (فیلم)
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم