Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی دوره اخیر مدیریت شهری پایتخت سبز شدن بام ها و ایجاد فضای سبز عمودی در کنار تملک باغات و تبدیل آنها به بوستان عمومی در پایتخت از جمله دستاوردهای قابل توجه است.

به گزارش خبرگزارس تسنیم، توسعه فضای سبز عمودی (نما و بام سبز) در 12 سال اخیر 5523 درصد افزایش یافته است. به طوری که تا سال 84 مساحت فضای سبز عمودی، هزار و 745 مترمربع بوده اما از سال 84 تا 95 به میزان 96 هزار و 390 مترمربع به آن افزوده شده است و در حال حاضر وضعیت موجود به 98 هزار و 235 مترمربع افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرانه فضای سبز شهری 83.2 درصد افزایش یافته است

سرانه فضای سبز شهری 83.2 درصد افزایش یافته، به گونه ای که تا سال 84 این سرانه حدود 9 مترمربع بوده که از سال 84 تا 95 به میزان 7.8 مترمربع افزایش داشته است و در حال حاضر به ازای هر نفر 16.7 مترمربع فضای سبز داریم.

تاکنون 65 باغ در تهران توسط شهرداری به بوستان عمومی تبدیل شده است

تملک و تبدیل باغ‌ها به بوستان عمومی 983درصد افزایش داشته است به طوری که قبل از دوره اخیر مدیریت شهری تهران تنها 6 باغ در سطح پایتخت تملک شده بود اما از سال 84 تا 95 تعداد 59 باغ تملک شده است و در حال حاضر 65 باغ در شهر تهران با تملک شهرداری تهران به صورت بوستان عمومی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

احداث مساجد در بوستان‌ها با 290 درصد افزایش روبه‌رو بوده است

احداث مساجد در بوستان‌ها با 290 درصد افزایش روبرو بوده و از 11 باب در سال 84 با 32 باب افزایش در حال حاضر به 43 باب مسجد در بوستان‌ها رسیده‌ایم.

احداث 588 نمازخانه در بوستان‌ها از سال 84 تا 95 در پایتخت

احداث نمازخانه در بوستان‌ها 402 درصد افزایش داشته، به طوری که تا سال 84 تنها 117 نمازخانه در بوستان‌ها داشتیم که از سال 84 تا 95‌، تعداد 471 نمازخانه به آن اضافه شده و هم اکنون 588 نمازخانه در بوستان‌ها موجود است.

احداث 40هکتار فضای سبز پیرامون بزرگترین مجتمع نمایشگاهی کشور

بر اساس گزارش شهرنوشت، پروژه جنگل کاری اراضی غرب بوستان یاس فاطمی به مساحت 180 هکتار، پروژه احداث محوطه فضای سبز اطراف برج میلاد و ساخت بزرگترین آبشار مصنوعی کشور، احداث 20 هکتار فضای سبز در پیرامون یکی از برج‌های مرتفع مخابراتی جهان با اعمال بهترین استانداردهای طراحی و ساخت بزرگترین آبشار مصنوعی خاورمیانه با ارتفاع 12 متر از بارز‌ترین مشخصات پروژه است. همچنین پروژه احداث محوطه فضای سبز شهر آفتاب با حدود 40 هکتار فضای سبز و طراحی فضای سبز داخل محوطه از مهمترین شاخصه‌های این پروژه است.

پروژه احیا‌ و واکاری درختان خیابان حضرت ولی عصر(عج)

در راستای اجرای پروژه احیا‌ و واکاری درختان خیابان حضرت ولی عصر(عج)، تعداد 3 هزار اصله درخت چنار در سال 93 و یک هزار اصله چنار در سال 95 با محیط بن بالا و مشخصات فنی مناسب و استاندارد در این خیابان کاشته شده است.

انتهای پیام/

R34399/P34399/S2,25/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • توصیه رئیس پلیس پایتخت به ماموران در طرح نور
  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲